zaterdag 15 augustus 2009

Paco Rabanne komt met parfum van 40.000 euro - beauty

De Spaanse modeontwerper Paco Rabanne, geboren op 18 februari 1934 als Francisco Rabaneda Cuervo in San Sebastian (Baskenland), vluchtte van Spanje naar Frankrijk toen de Spaanse Burgeroorlog uitbrak. Hoewel hij een opleiding tot architect had gevolgd, werd hij uiteindelijk het enfant terrible van de Franse modewereld in de jaren '60 van de 20 eeuw. Rabanne begon zijn carrière met het ontwerpen van sieraden voor Givenchy, Christian Dior en Balenciaga. In 1966 begon hij zijn eigen modehuis. Hij gebruikte onconventionele materialen zoals metaal, papier en plastic voor zijn bizarre en flamboyante ontwerpen.

Nu, wegens succes van zijn mannenparfum '1 million' komt Paco Rabanne met een exclusieve versie. '1 million' is een sensuele warme herengeur voor de moderne man. Belangrijke ingredienten zijn grapefruit, munt, bloedmandarij, rozen, kaneel, leer, wit hout en amber.
Deze flacon dat de vorm heeft van een goudstaaf is in dit geval belegd met 18-karaats goud, diamant van 0,3 karaat en is ingepakt in een luxueuze kalfslederen koffertje. Dit premium parfummetje zal alleen niet voor iedereen weggelegd zijn , met een gewicht van 9 kilo en een vriendelijk prijsje van 40.000 euro. Mocht je toch een zakcentje overhebben is hij alleen op bestelling te verkrijgen.

Bron: wikipedia en parfumerie.nl
Filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=tx_YLCV8z14&feature=related
Foto: http://www.kozmetikvermoda.com/images/poster/paco_rabanne_onemillion_men.jpg

Geen opmerkingen: