Van pittige biryani in Zuid-India en drukke markten in Mexico tot sojasaus-fabrieken in Hong Kong, wereldwijd wisselen liefhebbers hun culinaire verhalen uit. Met een combinatie van internationale reizen en een passie voor voedsel levert 'Food Lovers Guide To The Planet' een unieke culturele blik op de wereld. De serie duikt in 's werelds beste delicatessen, zoals de zuiverste honing van Nieuw-Zeeland en de beroemde Italiaanse Parmigiano Reggiano. Daarnaast krijgen we voorbeelden te zien van duurzame landbouw en visserij, alsmede de recente inspanningen om biologische zuivel, vlees en plantaardige producten te cultiveren.
Morgen neemt The Food Lover's Guide To The Planet ons mee naar Andalusie voor een Spaans feest en ontdekken wij de geschiedenis van de plaatselijke keuken met Jamon Iberico, tapas, sherry en gazpacho.
Foto+ Bron: www.ngc.tv
Filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=Kqw1mBscPfU
Geen opmerkingen:
Een reactie posten