zaterdag 19 juli 2008

Victoria schoenen - mode

Je ziet steeds vaker dat een klassieke schoenenmerk een tweede leven krijgt. Een goed voorbeeld hiervan is het merk Birkenstock. Waar voorheen zich niemand in gezien wilde worden, tenzij je je identificeerde als eco geitenwollensok type, blijkt nu al jaren een groot succes onder een brede doelgroep van totaal niet hip tot extreem hip.
Dit blijkt nu ook te gebeuren met de Victoria canvas schoenen. Ik ken het merk eigenlijk van mijn opa, die onder zijn outfit: khaki bermuda, hawaii overhemd en charmante hoed, graag zijn witte of marine blauwe canvas schoenen draagt, alsof hij ontsnapt is uit de serie Miami Vice. Geweldig om te zien met zijn leeftijd, opa blijft een ware Don Juan! Alle vrouwen wees dus gewaarschuwd die enigzins in de buurt komen van El Bosque, een klein dorpje in Zuid Spanje.

Het merk bestaat eigenlijk uit twee merken voor jong tot oud: Wamba en Victoria. Wamba staat voor comfort+kwaliteit+traditie en Victoria staat voor design+kwaliteit+comfort. Beide merken zijn marktleider in Spanje in de canvas schoenenbranche.

Homepage: www.calzadosvictoria.com

2 opmerkingen:

Isabelle zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Eva zei

Erg unieke schoenen