zaterdag 12 juli 2008

Campos de Ibiza - beauty


Al sinds 1981 ontwikkelt Campos De Ibiza exclusieve producten voor een groeiende en selectieve clientèle. Campos is meer dan een winkel en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een compleet concept store. De winkel in Marina Botafoch is hierin een logische stap. Dankzij dit succes zijn de geuren van Campos de Ibiza sinds enkele maanden ook in diverse andere landen verkrijgbaar.
Op Ibiza zijn de producten bekend geworden door haar elegantie en tijdloosheid, het juweel van de Mediterranee. Binnen korte tijd heeft de geurlijn zich ontwikkeld tot een klassieker, die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Exclusiviteit is haar krachtigste wapen.
Het geheim van haar traditionele productie ligt in het gebruik van de beste ingrediënten van het eiland; rozen, mandarijn en ceder. Elk ingrediënt, gebruikt volgens de pure traditie, transformeert in een meesterwerk van verschillende geuren,hieronder een paar uitgediept:

ROSA
Veel bloemen symboliseren de Mediterranee, in het bijzonder rozen, die in elke tuin op het eiland zijn te vinden in een overdaad van kleuren.Haar frisheid is verkregen door een mix van fruitige geuren van green apple aangevuld met tonen van mandarijn, orange en bergamot. Een bloemboeket van freesia, magnolia, ylang ylang bedekt met de warmte van oeillet en de glamour van viooltje maakt de weg vrij naar de base noot van sandal, moss en musk.

MANDARINA
Citrus vruchten en zeker mandarijnen bevinden zich onder de fijnste producten die op dit vruchtbare eiland worden geproduceerd.Topnoot van hesperide bevatten mandarijn, bergamot en citroen gecombineerd met vervein, orange, galbanum en petit grain.Heart notes van artemisia, lavendel en basilicum worden gemixed met de fleurige tonen van roos, ylang ylang, lelie van dale, geranium en jasmijn.Base notes zijn amber met een vleug van mos en ceder.

CEDRO
Gedurende vele decennia werd het eiland van origine bewoond door de Phoenicians, zoals te zien is aan de vele archeologische terreinen die door de UNESCO zijn bestempeld tot wereld erfgoed. Deze beroemde handelaren van Syriese en Libanese afkomst verkochten ceder olie aan de Egytpenaren.Topnoot van basilicum gemixed met de citrus noot van bergamot, citroen en grapefruit. wordt gedomineerd door warme kruidige geur van jeneverbes en kaneel.Base noot zijn sandal en white musk.

De geuren van Campos de Ibiza zijn:

* Mandarina
* Rosa
* Jazmin
* Higo
* Almendra
* Cedro

Bron: http://www.provita-online.nl/NL/nieuws.php?id=12

Homepage:http://www.camposdeibiza.com/

1 opmerking:

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.