donderdag 10 september 2009

Het Roer Om? 27/9 Emigratiedag Spanje! - agenda

Steeds vaker zie je dat mensen hun droom in het buitenland willen verwezenlijken. Vol verbazing kijk ik naar programma's zoals 'Ik Vertrek' of 'De Spaanse droom' omdat ik dan zie hoeveel van hen er dan zonder al te veel voorbereiding de stap wagen met alle ongemakken van dien. Spanje kan natuurlijk leuk zijn met vakantie maar in het echte leven kom je er al snel achter dat je je roze bril af moet zetten. Het is niet alleen zon, strand en lekker eten. Wel moet ik toegeven, ik heb enorme bewondering voor al die mensen die hun hart volgen. Want hoeveel mensen hebben dromen en houden het alleen bij dromen. Avontuurlijk moet je wel een beetje zijn ingesteld want zonder enige lef kom je nergens.

Dus indien jij behoort tot diegene met een Spaanse droom, wie weet kunnen dankzij de avonturiers in deze programma's of een organisatie als 'Het Roer Om' je helpen om je succes te vergroten door er bewust van te zijn wat er allemaal op je af kan komen. Vorig jaar was ik door 'Het Roer Om' uitgenodigd als 'ervaringsdeskundige' en ik kan iedereen aanraden die het roer daadwerkelijk wil omgooien om hierbij aanwezig te zijn. Hoeveel mensen ken je zelf in je vriendenkring die deze stap gewaagd hebben en waar je ervaringen mee kunt uitwisselen? Dat dacht ik al, bijna niet of nauwelijks. Bovendien moet je allerlei instanties langs om je hier en daar in de wondere wereld van emigratie te gaan verdiepen. Het Roer Om brengt alles samen.Op zo een emigratiedag heb je alle informatie en specialisten op 1 dag op 1 locatie oftewel een one stop shopping zoals dat zo mooi heet; of het nu gaat om hoe regel je je verzekering in het buitenland, hoe zoek je werk in Spanje of hoe zit het met het onderwijs voor je kinderen? Al deze vragen kun je kwijt aan de experts met ieder hun vakgebied. Klaar voor Het Roer Om? Het is namelijk nooit het goede moment. Als je daarop gaat wachten, dan komt het er nooit van. En als je het niet probeert, weet je het ook niet. Venga,adelante!


Het Roer Om organiseert emigratiedagen voor Nederlanders en Belgen die naar Spanje willen emigreren!
De ideale gelegenheid om kennis te maken en kennis te delen met:
* Specialisten op diverse vakgebieden

* Andere toekomstige emigranten
* Ervaringsdeskundigen: Nederlanders die de stap al gemaakt hebben!

Datum en Locatie
De eerstvolgende emigratiedag vindt plaats op zondag 27 september 2009 in de sfeervolle locatie De Rotonde, centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch.

Helaas kan ik er dit keer niet bij zijn vanwege mijn eigen 'emigratie' voorbereidingen richting Madrid. Ben jij er wel bij?

Homepage: www.hetroerom.com

1 opmerking:

Anoniem zei

Is zeker zeer de moeite waard deze Emigratiedag Spanje van Het Roer Om.

Veel emigratieboeken over Spanje, folders van steden en regios in Spanje van het Spaanse Verkeersbureau uit Den Haag, specialistische bedrijven m.b.t. emigratie en Spanje, diverse themalezingen, mogelijk om vragen te stellen aan ervaringsdeskundigen.
Ook nog inclusief een gratis lunch en drankjes, met als afsluiting een flamencooptreden met cava en diverse tapa´s.
Als laatste krijg je nog een tas vol met info en naleeswerk voor thuis.:-)