maandag 15 november 2010

Met El Naturalista ga je wandelend door het leven - mode


Het Spaanse schoenenlabel El Naturalista werd in 2001 opgericht in de regio van La Rioja die niet alleen bekend staat om de wijn maar ook om de productie van schoenen. Vanaf het begin al, had dit Spaanse label een internationale roeping. Meer dan 45% van de productie van El Naturalista is bestemd voor de export. El Naturalista wordt verkocht in 30 landen, met op de eerste plaats, de Verenigde Staten en vervolgens Duitsland als de grootste afzetmarkt.

De naam is te danken aan de filosofie die men in de ontwerpen probeert te vertalen; de natuur die in staat is geluk te brengen staat altijd centraal. De schoenen zijn gemaakt voor de jonge avonturier die houdt van het gezonde buitenleven. De populaire kikker logo staat voor vruchtbare aarde, aanpassingsvermogen, non-conformisme en dynamiek die het label wil laten uitdrukken in haar schoenen. Bovendien maken zij gebruik van innovatieve materialen en technieken in de zoektocht naar het perfecte voetcomfort. Leder, gelooid met planten en gemalen boomschors is bijvoorbeeld een vast onderdeel van hun collectie. Ergonomisch ademend rubber, anatomische inlegzolen, anti-shock systeem, gerecycled rubbere zolen, duurzaam en reflexologie worden tevens opgenomen in hun creaties. El Naturalista is continu op zoek naar nieuwe methoden ten gunste van het voetcomfort om je op deze manier te verzekeren dat je wandelend door het leven gaat.

Homepage: www.elnaturalista.com
Bron: http://cache.sarenza.com/V4/Content/FR/fr/FLASHBRAND/elnaturalista_flash_3.jpg

1 opmerking:

Hondaluza zei

het zijn GEWELDIGE schoenen! Mooi, comfortabel en nog eens duurzaam. Ik doe de mijne al meer dan twee jaar bijna niet uit!