zaterdag 12 juni 2010

Pretty Ballerinas mee naar het WK - mode

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Een bekende uitspraak waarin ongetwijfeld de voetbalvrouwen, die op de tribune telkens weer onderling moeten concurreren, zich in kunnen vinden. Ondanks dat zij niet de voetbalsterren zijn, staan zij of zij willen of niet toch in de schijnwerpers. Nu komt Pretty Ballerinas met een WK collectie dus hoeft men niet op hoge hakken met blaren het stadion in maar met mooi ontworpen ballerinas kunnen zij nu ook de show stelen.
Steeds meer vrouwen halen het zelfde trucje uit maar dit is niet iets nieuws, in de jaren 80/90 zag je dat al in New York waarbij zakenvrouwen, sneakers droegen onder hun mantelpakjes om vervolgens de wisseltruc uit te voeren. Ook ik doe sinds het afgelopen jaar met veel plezier mijn Huub Huub Barba Truc; op mijn ballerinas ren ik naar de metro en vervolgens trek ik mijn galante hakjes aan om netjes op het werk te kunnen verschijnen. Of wat dacht je na een Madrileens avondje uit, waarbij de voetjes het nodige te verduren krijgen omdat de voetjes van de vloer zijn gegaan en om een uurtje of 7 in de ochtend je echt niet meer weet hoe je erop moet staan... nu haal je dus je flexibele Pretty Ballerinas "Fashion Emergency Pack- Only Open When Heels Are Killing You-" uit je handtas en je loopt op wokjes. Dat er bijna voor zorgt dat je er nog een afterparty er achteraan willen plakken=)

De online winkel Mascaro PrettyBallerinas.com is opgericht in 2005 als een eerbetoon aan de familie-erfgoed uit 1918, dat ooit begon als een kleine balletschoenenmaker. Het merk lanceert 200 nieuwe modellen per seizoen. Beroemdheden als Claudia Schiffer, Kate Moss en Kylie Minogue, Lindsah Lohan, Lily Allen en prinses Letizia hebben bijgedragen aan de populariteit van dit Spaanse merk. De boetieks van Pretty Ballerinas vind je in Londen, Madrid, Montreal en New York, Milaan, Tokyo, Barcelona staan in de planning.

Website: www.prettyballerinas.com
Bron: www.fashionfromspain.com
Foto: http://www.getthatshoe.nl/get_that_shoe/pretty-ballerinas/ Foto:http://lh3.ggpht.com/__k7PnVhkrLQ/S6VFzgGLA-I/AAAAAAAAAGo/lxt5N8RKyCw/s400/prettyballerinas-emergency-pack.jpg

1 opmerking:

Flora zei

Leuk voor bij je Dutch Dress! >>> http://bit.ly/9mCMhX