woensdag 20 juli 2011

Bekroonde haarelixer Orofluido, vloeibaar goud voor glanzend haar - beautyOrofluido is een schoonheidselixer,
met als basis drie biologische, natuurlijke olieën. Het ruikt naar vanille en amber, is voor alle haartypen en is geinspireerd op oude tradities en rituelen:

De Berber vrouwen uit Marokko beschermden hun haar met Argan olie.

Arganolie: Is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. Het versterkt het haar en maakt het zeer licht en ongelofelijk zacht.


De schoonheidsgeheimen van Cleopatra, koningin van Egypte, waaronder een behandeling met Cyperus olie, die het haar zacht maakte en liet glanzen.

Cyperusolie: Bevat onverzadigde vetzuren en tocoferolen die een natuurlijke bescherming bieden tegen vrije radicalen. Het maakt het haar zacht en volumineus en glad, flexibel en gemakkelijk in model te brengen.


Lijnzaad olie werd ook gebruikt voor de glans door de Egyptenaren,
Hebreeërs en Feniciërs.

Lijnzaadolie: De onverzadige vetzuren in lijnzaadolie sluiten de haarschubben en maken het glad, waardoor uniformiteit en controle ontstaat. Hierdoor vangt het haar het licht op en reflecteert het, wat leidt tot een spectaculaire glans.


Gebruiksaanwijzing: Doe enkele druppels Orofluido op de handpalmen en breng het op vochtig, handdoekdroog haar aan of op droog haar.

Review Casa Archidona:
  • Maakt je haar hanteerbaar
  • Glanst direct
  • Absorbeert snel
  • Vezwaard het haar niet
  • Ruikt heerlijk

Website: http://www.orofluido.com/en/index.asp

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat ga ik zeker kopen...met steeds de zon op mijn haar (blond) ik ben reuze benieuwd, bedankt voor de tip ! gr. Maya