zaterdag 17 januari 2009

Spaanse cursus via TVE of internet - tips Spaanse taal


TVE Internacional is de internationale tv-zender van de Spaanse publieke omroep RTVE (RadioTelevisión Española). TVE Internacional biedt een mix van het ‘beste' van de programmering van de binnenlandse Spaanse tv-zenders TVE La 1 (La Primera) en TVE La 2 (La Dos). TVE Internacional biedt middels haar wereldwijde dekking een Spaans venster voor de wereld met nieuws, Spaanse en Latijnsamerikaanse films, amusement, telenovelas (soaps), sport, magazines, informatieve uitzendingen, muziek en meer. De zender is niet alleen voor Spanjaarden relevant, maar ook voor andere Spaanstaligen (met name Zuidamerikanen).

In samenwerking met instituto Cervantes zal
TVE Internacional een Spaanse cursus gaan aanbieden, deze is vanaf afgelopen maandag begonnen en duurt telkens 15 minuten van maandag t/m vrijdag om 10.15 uur van 207 afleveringen. Om 19:15 volgen nog herhalingen. En mocht je nu niet de Spaanse zender ontvangen, dan zeker niet getreurd want je kan deze cursus ook via internet volgen en eventueel een cursuspakket bestellen.

Homepage: http://www.holaquetal.com/web/hqt/introduccion
Bron: www.kabelraden.nl

1 opmerking:

Andrés zei

TVE Internacional wordt in NL door verschillende kabelaars in het pakket aangeboden, anders is deze gratis via de Astra, Horbird en Hispasat satelliet te ontvangen.