
Dolso opgezet door Pablo Dellepiane en Lorena Calderon, schijnt met zijn creatieve fusion keuken en informele sfeer, geliefd te zijn bij een gevarieerd publiek. De twee "kunstenaars" hebben een lange geschiedenis in de wereld van gastronomie op hun naam staan. Denk aan prestigieuze restaurants zoals Martin Berasategui, El Bulli Hotel, Mugaritz en Akelarre in Spanje of Ryland Inn in de Verenigde Staten en La Bourgogne in Buenos Aires en Uruguay. Bij Dolso kan je terecht voor een complete maaltijd maar de specialiteit van het huis zijn de desserts. In Dolso worden gebak, ijs en bonbons ambachtelijk gemaakt zonder gebruik van kunstmatige smaak-of kleurstoffen. Dolso is ook zeer geschikt als jouw avond-banketbakker waarbij je tot middernacht een cocktail naast je gebakje kunt nuttigen.
Adres: carrer de València 277, 08037 (Eixample Derecha) Barcelona (metro: Passeig de Gràcia)
Filmpje:http://www.youtube.com/watch?v=m5_LCh4URiQ
Foto: http://m0.11870.com/multimedia/imagenes/dolso-postres_pxl_40dabe4e165489b8f13ab7daf1794315.jpeg
Geen opmerkingen:
Een reactie posten