dinsdag 23 november 2010

Dessertrestaurant gesignaleerd!! Dolso postres - bijzondere plekken in Barcelona

Het wordt weer eens hoog tijd om ook aan onze Barcelona vrienden te denken en leuke plekjes van deze geweldige stad onder de aandacht te brengen. Ondanks dat ik er toch zo'n 500 km van vandaan zit, hebben de wandelgangen ook Madrid bereikt... betreffende geruchten over een dessert restaurant... Ik heb niet de mogelijkheid gehad om Dolso postres uit te proberen, maar ik heb er alle vertrouwen in, dat jullie smaakpapillen net zo goed werken. Ik hoor graag jullie ervaringen!

Dolso opgezet door Pablo Dellepiane en Lorena Calderon, schijnt met zijn creatieve fusion keuken en informele sfeer, geliefd te zijn bij een gevarieerd publiek. De twee "kunstenaars" hebben een lange geschiedenis in de wereld van gastronomie op hun naam staan. Denk aan prestigieuze restaurants zoals Martin Berasategui, El Bulli Hotel, Mugaritz en Akelarre in Spanje of Ryland Inn in de Verenigde Staten en La Bourgogne in Buenos Aires en Uruguay. Bij Dolso kan je terecht voor een complete maaltijd maar de specialiteit van het huis zijn de desserts. In Dolso worden gebak, ijs en bonbons ambachtelijk gemaakt zonder gebruik van kunstmatige smaak-of kleurstoffen. Dolso is ook zeer geschikt als jouw avond-banketbakker waarbij je tot middernacht een cocktail naast je gebakje kunt nuttigen.

Adres:
carrer de València 277, 08037 (Eixample Derecha) Barcelona (metro: Passeig de Gràcia)

Filmpje:http://www.youtube.com/watch?v=m5_LCh4URiQ
Foto: http://m0.11870.com/multimedia/imagenes/dolso-postres_pxl_40dabe4e165489b8f13ab7daf1794315.jpeg

Geen opmerkingen: