woensdag 15 december 2010

Oliphant, boutique tres chic in Madrid die Parijs ademt! - mood shopping
Deze winkel die Parijs ademt, doet je vergeten dat je toch echt in Madrid bent. Het gevoel voor ambiance, detail en verfijning die een ware Parisienne van nature in zich heeft, is vertaald in deze winkel. Kleding voor vrouwen maar ook baby kleertjes. Op kleur gerangschikt, zodat je heel eenvoudig een outfit kunt samenstellen. Merken als Blush,
Stella Forest, Tara Jarmon, Bensimon, Madame à Paris, Hatford, Bellrose en Mellow Yellow schoenen verfraaien de collectie. Perfect voor maatjes minder dus madame P'tit is hier een graag geziene gast. Het interieur is ook te koop dus zie je leuke badspulletjes, bank of kast die je in gedachten al in jouw inrichting ziet staan, pas de problem! Tevens maken zij hun eigen sieraden en is het mogelijk om er een persoonlijke touch aan te geven. Voor de globetrotter onder ons is de sieraden collectie Travel Oliphant die Parijs, New York, China en Rusland vertegenwoordigt, een mooi geschenk voor onder de kerstboom. (hint, hint!!).

PS: Als je de winkel gaat bezoeken en je ziet dat je eerst op de bel moet drukken, laat dan de drempelvrees je er niet van weerhouden naar binnen te gaan. Je zal zien dat de verkoopsters je uiterst vriendelijk van dienst zullen zijn.


Adres: Calle Santa Teresa 7, 28004 Madrid
Bron: www.oliphant.es

2 opmerkingen:

Anne zei

Nou.....
Dat klinkt goed en is een geweldig excuus om maar weer eens een stedentripje Madrid te gaan reserveren.

Kindersieraden zei

Heerlijk he, om zo nieuwe plannen te bedenken én te realiseren! Het ziet er allemaal top uit, de sieraden en sjaals én de Villa Polkadot. Heel veel succes daarmee!!
Vind meer
Kindersieraden
Kinderarmband