zaterdag 4 april 2009

David Bisbal 1/6 in Brussel - agenda

David Bisbal werd bekend in 2002 toen hij mee deed aan Operacion Triunfo en is hij inmiddels niet meer weg te denken met alweer 3 studioalbums, een verzamelalbum en twee DVD's. In ons land is hij nog niet zo bekend, maar enkele van zijn liedjes zitten al in het collectieve geheugen. Belle Perez maakte 'Ave Maria' tot een zomerhit en Jeroen van der Boom dankt zijn grote doorbraak aan de Nederlandstalige bewerking van Bisbals 'Silencio', een nummer waarmee hij zelf een hit scoorde in Duitsland. Voor zijn tweede concert verhuist Bisbal naar Brussel. Op 1 juni wordt hij verwacht in het Koninklijk Circus. Zijn wilde krullen zijn er niet meer maar er zullen daardoor niet minder meisjes om hem gillen. Ik denk dat ik deze zomerse vrolijke klanken en hysterie toch wel van dichtbij wil zien.

Bron: wikipedia

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Als lid van de Belgische Fanclub van David Bisbal doet het mij veel plezier om op deze blog een item te vinden over David.
Wat leuk ook dat je overweegt om naar het concert te komen, want het is echt waar de moeite! In december heeft David Ciney al doen daveren op zijn grondvesten, en ook dit keer zal het ongetwijfeld weer fantastisch worden.
En...zoals je kunt zien op www.davidbisal.be, zijn die wilde krullen intussen terug bijgegroeid!